Välkommen Oskar!

Foto på Oskar Andersson

Oskar Andersson. Foto: Kristina Sandström

Den här veckan har Campus Dalsland fått förstärkning med en ny kollega: Oskar Andersson! Han kommer att jobba som utbildningskoordinator och blir länken mellan våra studenter och utbildningar. Oskar kommer även vara ansvarig för våra digitala lärmiljöer.

Nu är vi ju väldigt nyfikna på vem du är!?

Jag heter ju som sagt Oskar och 2012 flyttade jag till Trollhättan för att plugga vid Högskolan Väst. Planen var att studera tre år systemutveckling men det resulterade i många fler år på Högskolan Västs campus. Ideellt engagemang inom såväl studentpolitiska, studiesociala och utbildningsfrågor grundade ett intresse för högskolevärlden och studentlivet. Jag har haft både förtroendeuppdrag och anställning i studentkåren men har även jobbat som teamleader i servicecenter på Högskolan Väst, vilket är några av de uppdrag som tagit mig dit jag är idag.

Det som alltid drivit mig har varit att verka för att kvalitetssäkra utbildning och skapa en givande studiesocial miljö, säger Oskar Andersson.

Vad ser du fram emot mest med att jobba på Campus Dalsland?

Det känns otroligt spännande att vara en del av ett helt nytt toppmodernt campus! Självklart är jag laddad för att ta emot alla studenter och vara med för att skapa en naturlig mötesplats för högre utbildning i Dalsland. Den erfarenheten och de kunskaperna som jag har från högskolevärlden och min utbildning tar jag nu med mig in i mitt nya uppdrag som utbildningskoordinator på Campus Dalsland. Jag ser fram emot många spännande utmaningar i uppdraget och är väldigt taggad att ta mig an detta!

Vi är självklart jätteglada att ha Oskar på plats och hoppas att han ska trivas hos oss!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
20 september 2023
Sidan publicerad av:
Sofia Magnusson